Produktfotografering i høj kvalitet

​Hos Fotografen i Odsherred tilbyder vi produktfotografering i høj kvalitet til kunder i Holbæk, Kalundborg og Slagelse. Har du en webshop, eller skal der bruges billeder til et magasin eller lignende?

God produktfotografering – uanset om det er til web eller tryk – handler først og fremmest om godt lys, god baggrund og god opstilling. Naturligvis vil en god fotograf få det bedste ud af det, han fotograferer. 

Skal vi hjælpe dig med at tage flotte og skarpe billeder, er du velkommen til at tage kontakt til os. Sammen tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder, samt hvad vi kan tilbyde inden for professionel produktfotografering.

Sælg mere med professionel produktfotografering

Mange virksomheder tager middelmådige billeder af deres produkter, som desværre ofte ses på deres hjemmesider og i brochurer. Ofte er billederne underbelyste og motiverne dårlige. Uanset hvor gode produkterne er, tager de sig skidt ud og forringer lysten til at købe dem. 

Du kan sælge mere ved at investere i professionel produktfotografering, hvor fotografen har masser af erfaring og gode idéer. Vi har mere end 50 års erfaring, samt 20 års erfaring med digital billedredigering. 

​Vi har hjulpet et væld af kunder med flotte billeder, som optimerer oplevelsen af at være kunde i deres webshop eksempelvis. Gode billeder sælger bare bedre.

Få et godt tilbud på din opgave

Selvom man kan gøre meget med digitale redigeringsværktøjer, får du altid det bedste resultat, når grundlaget er gode billeder fra starten.

 Vi medbringer alt udstyr, så du får det bedst mulige setup. Lad os høre om dine tanker og planer inden for produktfotografering, så vi kan komme med en pris.

​Ring og få et uforpligtende tilbud og hør mere om, hvad vi har at tilbyde. Du kan kontakte os på telefon 31 22 11 25 eller skrive til palle@fotograf-odsherred.dk. Vi ser frem til at høre om din opgave, så vi kan hjælpe dig med flot produktfotografering, der sælger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fotokursus?

Jeg tilbyder også du kan komme på et fotokursus.

Læs mere om fotokursus her

Mine informationer

Byvej 46

3600 Frederikssund

Telefon: 31 22 11 25

E-mail: palle@fotograf-odsherred.dk

Skriv til mig​

Gå til kontaktsiden hvor du kan finde alle måder at kontakte mig på. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.

Gå til kontakt siden